cadeaubon

cadeaubon

info@style-and-sell.nl ; 06-45929679    

 

 

   

 

 

 

Wat is verkoopstyling?

Verkoopstyling is het verkoopklaar maken van een woning. Het is een stylingmethode die een te verkopen huis zó presenteert dat het voor zo veel mogelijk potentiële kopers aantrekkelijk wordt.

Verwar het niet met reguliere interieurstyling. Waar deze laatste erop gericht is om een huis naar de persoonlijke smaak van de bewoner in te richten, zorgt verkoopstyling er voor dat het interieur van een huis de grote massa aanspreekt. En dan niet door een huis aan een dure verbouwing te onderwerpen, maar juist met kleine ingrepen die vaak goedkoop en soms zelfs kosteloos zijn. Denk daarbij onder andere aan het creëren van ruimte en het gebruik van licht, kleuren en accessoires.

Huizen die door een verkoopstylist onder handen zijn genomen, trekken meer kijkers, verkopen sneller en brengen meer op. Verkoopstyling is dan ook geen luxe die voorbehouden is aan mensen met een ruime beurs, maar een investering die zich bij ieder budget dubbel en dwars terugverdient.

Klinkt dit allemaal te mooi voor woorden? Toch is het zo. In Amerika, waar bijna geen huis wordt verkocht zonder tussenkomst van een verkoopstylist, spreken de cijfers voor zich. Onderzoek heeft daar uitgewezen dat huizen die door een verkoopstylist zijn gestileerd 80% sneller verkopen en 6 tot 10% meer opleveren. Bij een huis van 300.000 euro praat je dan dus over 18.000 tot 30.000 euro: een veelvoud van de investering. Tel uit je winst.