cadeaubon

cadeaubon

info@style-and-sell.nl ; 06-45929679    

 

 

   

 

 

 

Diensten particulieren
Basis Advies
Bij dit bezoek aan huis, dat 2 tot 3 uur duurt, maakt de verkoopstylist een grondige inventarisatie van uw woning. Is er een tuin aanwezig, dan wordt ook deze beoordeeld, evenals de berging en eventuele garage. Per ruimte/kamer wordt in kaart gebracht hoe deze aantrekkelijker kan worden gemaakt voor potentiële kopers. Na de inventarisatie worden de verbeterpunten mondeling aan u overgedragen. U kunt vervolgens zelf aan de slag met deze adviezen of Style & Sell opdracht geven ze voor u uit te voeren.
 
Basis Advies inclusief fotopresentatie
Idem als Basis Advies aangevuld met een fotopresentatie van de woning.

Verkort Advies
Bij dit maximaal 1 uur durende bezoek aan huis worden de problemen en tekortkomingen van de woning gescand. Mondelinge adviezen worden meteen besproken. Dit is vooral geschikt als finishing touch vlak voor een bezichtiging of open huis, maar ook voorafgaande aan het maken van foto’s voor brochures en internet.
 
Verkort Advies inclusief fotopresentatie
Idem als Verkort Advies aangevuld met een fotopresentatie van de woning.

Adviesrapport
U kunt er ook voor kiezen de mondelinge adviezen uit het Basis Advies op schrift te laten zetten. Style & Sell maakt voor u een gedetailleerd rapport, met daarin een uitwerking van de verbeterpunten (klussen, opruimtips, kleuradviezen, verlichting, meubelopstelling, gebruik accessoires, etc.) alsmede een beknopte begroting.

Stylingproject
Na een Basis Advies of Verkort Advies kunt u het verkoopklaar maken
van uw woning ook geheel of gedeeltelijk aan Style & Sell uitbesteden. De verkoopstyliste gaat dan alleen of met uw hulp aan de slag om de benodigde verbeteringen te realiseren. Door de aanwezigheid van de verkoopstylist bent u ervan verzekerd dat de restyling van uw woning een maximaal effect sorteert.

Foto Advies
Op basis van maximaal 10 per e-mail toegezonden foto’s stelt Style & Sell een rapport op met concrete tips om uw woning verkoopklaar te maken.
 
Verhuur meubels
Style & Sell verhuurt meubels en accessoires om leegstaande woningen in te richten en aan te kleden. Ingerichte woningen verkopen aantoonbaar sneller dan leegstaande.
 
Interieuradvies:
Nadat u een nieuwe woning hebt gekocht, kunt u een professioneel advies van Style & Sell vragen wat de beste mogelijkheden zijn voor uw nieuwe inrichting. Meeste mensen kunnen door de bomen de bos niet meer zien, want het aanbod is enorm. Style & Sell helpt u stap voor stap om al u wensen in de praktijk optimaal te realiseren.