cadeaubon

cadeaubon

info@style-and-sell.nl ; 06-45929679    

 

 

   

 

 

 

Diensten makelaars

Samenwerking met Style & Sell biedt een makelaar de mogelijkheid om zich te onderscheiden van de concurrentie. Door gebruik te maken van verkoopstyling laat u de klant zien dat u de crisistijd niet passief probeert door te komen, maar pro-actief handelt door nieuwe diensten aan te bieden. En niet zomaar nieuwe diensten, maar diensten die aantoonbaar werken.
Een partnership met Style & Sell biedt uw makelaarskantoor de volgende voordelen:

• U biedt ‘iets nieuws’ en onderscheidt zich daarmee van andere kantoren
• Woningen worden sneller verkocht en voor een hogere prijs
• Het aantrekken van extra klanten
• Leegstand voorkomen, c.q. nieuwbouw-, huur- en koopwoningen ‘aankleden’
• Uitstraling en imago van uw makelaarskantoor optimaliseren
Door samen te werken met Style & Sell kunt u uw klanten de volgende nieuwe diensten aanbieden:

Basis Advies
Dit is een 2 tot 3 uur durend bezoek aan de te verkopen woning. Na een grondige inventarisatie geeft Style & Sell de bewoner(s) uitgebreid mondeling advies met betrekking tot de presentatie en het verkoopklaar maken van de woning. Denk hierbij aan tips over neutraliseren, depersonaliseren, opruimen, meubelopstelling, ruimte creƫren en het gebruik van kleur, accessoires, wanddecoratie en verlichting. Niet alleen de binnenkant van de woning komt aan bod, ook de buitenkant (vooraanzicht, tuin, berging). De bewoners kunnen met de adviezen zelf aan de slag gaan of Style & Sell inhuren om ze uit te voeren.

Basis Advies inclusief fotopresentatie
Idem als Basis Advies aangevuld met een fotopresentatie van de woning.

Verkort Advies
Bij dit maximaal 1 uur durende bezoek aan huis worden de problemen en tekortkomingen van de te verkopen woning gescand. Mondelinge adviezen worden meteen besproken. Dit is vooral geschikt als finishing touch vlak voor een bezichtiging of open huis, maar ook voorafgaande aan het maken van foto’s voor brochures en internet.

Verkort Advies inclusief fotopresentatie
Idem als Verkort Advies aangevuld met een fotopresentatie van de woning.

Workshop klanten
Als service richting uw klanten kunt u ze een workshop over verkoopstyling aanbieden. Zo kunnen klanten in korte tijd leren waar ze op moeten letten als ze hun huis optimaal willen presenteren op de markt. Duur: 1 uur.

Workshop makelaars
Op het makelaarskantoor (of een andere eigen locatie) leren de makelaars de basisprincipes van verkoopstyling. Duur: 1 uur.

Verhuur meubels en accessoires
Style & Sell verhuurt meubels en accessoires om leegstaande (huur)woningen in te richten en aan te kleden. Ingerichte woningen verkopen/verhuren aantoonbaar sneller dan leegstaande. Deze dienst geldt ook voor het inrichten van modelwoningen.